"14 Antwoorden op “Reacties cliënten”"

 1. Je hebt me fijn geholpen om meer in mijn kracht te staan. Ik heb veel minder last van mijn gevoelige aard en kan het nu zien als iets wat ook heel plezierig kan zijn. Soms val ik wel eens terug maar dan kan ik snel weer herstellen met de oefeningen die je me hebt gegeven. En het fijne is dat ook mijn jongste dochter lekkerder in haar vel zit dan voorheen en dat ging eigenlijk vanzelf. Groetjes Jessica

 2. Tot mijn spijt kwam ik op een ongepaste manier in aanraking met Nathalie.
  Nadat er een verzoekschrift was ingediend bij de rechtbank ter vaststelling van alimentatie en omgangsregeling, volgde er een uitgebreid onderzoek door de Raad voor de Kinderbescherming. Er werd voor mijn minderjarige dochter groepstherapie met leeftijdsgenootjes geadviseerd echter op verzoek, startte Nathalie een aantal individuele behandelingen met haar, zonder overleg met de Raad voor de Kinderbescherming en zonder inhoudelijk op de hoogte te zijn van de resultaten en het hierop uitgebrachte Raadsadvies. De behandelingen van mijn minderjarige dochter werden gestart op basis van eenzijdige informatie door een ouder en zonder medeweten en zonder de wettelijk verplichte toestemmingsverklaring van de andere gezaghebbende ouder. Pas toen het door Het Krachthuis opgestelde contra-advies werd ingediend als juridisch stuk, kwam aan het licht dat er al een aantal maanden, zonder mijn medeweten “gewerkt” was.

 3. In 2011 kwam ik in contact met Nathalie. Het voelde meteen als thuiskomen. Er ging een wereld voor me open. Wauw, hier wordt ik echt gezien en gehoord. Ieder consult was een geschenk voor mij. Nathalie gaf me de nodige tools om me weer te verbinden met mijn werkelijke aard en de magie in mezelf. Door middel van meditatie leerde ik een andere staat van ZIJN en te verbinden met de bron. Eindelijk werd het rustig in mijn hoofd. En vertrouwde ik om het roer los te laten. Nu heb ik een leven waar ik blij van wordt.
  Dankjewel lieve Nathalie.

 4. Beste Nathalie,

  Per toeval kwam ik op jouw site terecht. Ik heb werkelijk waar tranen met tuiten gehuild. Wat een mooie stukjes!! Zeker ook het gedicht van ‘Lieve papa en mama’. Dank je wel voor het delen van jouw mooie stukjes, ook voor niet cliënten aan de andere kant van het land!

  Groeten,

  Hannah

 5. Onze zoon had aan het einde van de basisschool veel last van drukte in zijn hoofd. Hij vond het moeilijk om zich te concentreren, kon niet tegen het lawaai in de klas, was onrustig en had veel hoofdpijn en buikpijn.

  Uiteindelijk bleek dat hij hooggevoelig is en zijn we met hem naar Nathalie gegaan. Zij heeft hem maanden begeleid. Hij vond het heel fijn om met Nathalie te praten en samen oefeningen te doen. Je zag hem langzaam maar zeker veranderen. Hij leerde hoe hij zelf invloed kon uitoefenen op zijn situatie en voelde zich heel erg begrepen. Wanneer gaan we weer naar Nathalie? vroeg hij vaak.

  Na de basisschool had hij het weer even moeilijk op de middelbare school. Het was heel erg wennen voor hem: een groot gebouw, veel docenten, drukte in de gangen, elk uur een andere les, huiswerk maken en plannen. Nathalie heeft hem heel erg geholpen om zijn weg te vinden. Ze is zelfs op school geweest om met zijn begeleider te praten, zodat ze hem samen, elk vanuit hun eigen deskundigheid konden coachen.

  En dat is gelukt! Hij doet het inmiddels prima, heeft zijn draai gevonden, kan veel beter plannen, heeft geen buikpijn en hoofdpijn meer. Het is nu een puber die volop in het leven staat, zelfbewust, positief, met veel vertrouwen in zichzelf, en die met plezier naar school gaat.

  Dus dank je wel Nathalie voor alles wat je onze zoon en ons hebt gebracht!!!

 6. Ik ben bij Nathalie geweest, zowel voor mezelf als voor mijn kinderen. In alle gevallen heeft ze ons super goed geholpen. Wij komen steeds meer in balans waardoor er ook meer rust komt. Je leert veel over jezelf en over je omgeving. Hoe om te gaan met bepaalde situaties en gevoelens. Stukje bij beetje komen we dichter bij ons zelf en weten we welke weg we mogen bewandelen. De hulp van Nathalie is van grote waarde hierin. Wij zijn meer positief en bekijken de wereld om ons heen met andere ogen. Heb je problemen met jezelf of met je kinderen, weet je geen oplossing of reden waarom bepaalde dingen gebeuren? Nathalie kan je helpen. Mijn dochter heeft grote angsten waardoor ze ’s nachts moeilijk slaapt. Hierdoor werd onze dochter ook overdag erg onrustig. Binnen een week hadden we een heel ander kind. Ze slaapt goed en heeft haar rust terug gevonden.
  Dankjewel Nathalie voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

 7. We zijn met onze dochter bij jou geweest ze praatje erg weinig op school en tegen andere mensen. Na al een paar afspraken was t verschil duidelijk merkbaar ze praat meer en gaat nu zeer graag naar school toe . Nathalie legde t op een fijne manier uit en onze dochter vond t erg leuk om te gaan

 8. Op zoek naar een oplossing voor de buikpijn, het nagel bijten en de slaapproblemen van onze dochter (10 jaar) kwam ik terecht op de website van het krachthuis. Een mooie en duidelijke site.
  In het contact met Nathalie voelde ik me meteen begrepen en serieus genomen. Nadat ik een aantal keren met onze dochter bij Nathalie was geweest bleek dat een aantal sessies voor mijzelf ook heel zinvol zou zijn. Het voelde meteen goed. Door de rust, de openheid en de professionaliteit van Nathalie voelde ik me helemaal op mijn gemak.
  De behandeling had niet alleen uitwerking op mij, maar ook op mijn dochter. Ik voelde me een stuk beter en energieker en onze dochter klaagt nauwelijks nog over buikpijn.
  Nathalie, nogmaals heel erg bedankt, je bent geweldig! Ik denk nog vaak aan jouw “tips” en opmerkingen; het helpt mij enorm.

 9. Lieve Nathalie,

  Heftig, kracht, rust, loslaten, positief, lief, bijzonder, fijn, vertrouwd, inzicht, energetisch, mooi, …
  …een paar woorden die alles maar een klein beetje kunnen weergeven en samenvatten als ik denk aan de afgelopen tijd en wat jij mij hebt gegeven.

  We kwamen met ons zoontje terecht bij jou. En dat voelde meteen goed.
  Jij hebt niet alleen hem geholpen maar vooral mij (en ons) geholpen hem nog beter te begrijpen.

  Door jou heb ik mezelf beter leren kennen. Je hebt mij geleerd wat rust is en hoe fijn en belangrijk het is om bij mezelf te blijven en af en toe nee te zeggen. En dat ik dat juist nodig heb om te kunnen geven aan anderen. Om er te kunnen zijn voor mijn kinderen en ons gezin.
  Ik kan weer positief verder!

  Vanuit mijn hart, dank je wel!

 10. Ik zat in de ziektewet, moest mij melden bij een Mevr. Ze adviseerde mij om naar het krachthuis te gaan, i.v.m. mijn verleden en het leren loslaten. Nou, daar stond Nathalie in de deuropening, het voelde gelijk goed alsof ik thuis kwam. Ik heb geleerd om het verleden los te laten, en als ik in een gesprek ben verwikkeld wat mij niet aan staat om naar mezelf te kijken en dan even even lucht te halen en het negatieve naast mij neer te leggen. Ik heb ook mogen genieten van de douche met gouden regendruppels, en anders in het leven te staan. Ik probeer daar zoveel mogelijk aan te denken, en het gaat mij heel goed af. Ik vond het een super ervaring, en bij deze Nathalie wil ik jou nog eens met heel mijn hart danken lieve groetjes Marleen

 11. Ik ben bij Nathalie geweest voor zowel mijn zoontje als ikzelf. Ze heeft ons heel goed geholpen. We voelden ons er heel erg welkom. Ze is een heel vriendelijk en warm persoon.
  Nathalie bedankt!

 12. Mijn oudste dochter heeft last van scheiding gehad. Zij is van nature een binnenvetter. Doordat ik merkte dat ze met een enorme ‘rugzak’ rondliep (en daardoor vastliep) heb ik hulp ingeschakeld. Zo doende ben ik bij Nathalie uitgekomen.
  Allereerst vond er een intake plaats bij mij thuis.

  Tijdens diverse sessie in Herten heeft Nathalie d.m.v. spelletjes en tekeningen maken Tess in een rustiger vaarwater gekregen.
  Ze heeft de ‘edelstenen’ nog steeds onder haar kussen liggen….

  Nathalie bedankt !!!

 13. Na 2 x kanker moest ik alles toch weer op een rijtje krijgen en weer rust in mijn lijf vinden…. via het UWV kwam ik terecht bij Nathalie…….nou……een lot uit de loterij is ze.
  Zij heeft weer mij weer terug in balans gekregen en is het weer rustig in mijn hoofd en lijf.
  Mocht ik terug vallen ga ik zeker weer terug naar haar.
  Nathalie bedankt hoor.

 14. Ik heb zowel de reading als de reiniging bij ons thuis als zeer prettig ervaren. Ik ging voor ons zoontje van 4 jaar naar het krachthuis ivm slaap/zindelijkheidsproblemen. Ik vond het onvoorstelbaar hoe snel hij na het bezoek aan het krachthuis vooruitgang boekte en nu, nog geen week later, slaapt als een roosje en droge broeken draagt. De reiniging van het huis verlichtte ons huis voelbaar op. Iedereen in het gezin heeft ervaren dat er een verlichting en positiviteit in het huis heerst na de reiniging, hoewel mijn echtgenoot sceptisch was in de daadwerkelijke werking hiervan. Ik raad iedereen aan contact op te nemen met het krachthuis als je met problemen rondloopt waar je zelf niet uitkomt. Ons heeft het in ieder geval heel erg geholpen!! Nathalie bedankt! Super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.