Over mij

Hallo ik ben Nathalie, vanaf 2011 blije zelfstandige in mijn praktijk Het Krachthuis. Voor die tijd was ik communicatie-adviseur en docente kinderyoga.
Naast mijn werk ben ik trotse moeder van twee geweldige zonen.

Ik werk integratief, dat wil zeggen dat ik verschillende methodieken integreer. Welke dat zijn is helemaal afhankelijk van hoe jij in het leven staat en de hulpvraag, het mag perfect aansluiten op het resultaat wat jij wilt bereiken.  Alles wat we doen is er op gericht dat je je weer bewust wordt wie je werkelijk bent, werkelijk kan en contact kan maken met je zielenpad en doel in het leven. Enerzijds door het verwijderen van oude coderingen, stempels en conditioneringen die jouw groei in de weg staan en anderzijds het in balans brengen van jouw energetische, mentale en emotionele systeem. Een grote hulpbron hierbij zijn de energetische stoelen van Monique Timmers.

Werken met kinderen

Bij kinderen ligt het iets anders. Ik vind het belangrijk dat de hulpvraag van het kind ook wordt onderzocht vanuit het systeem (gezin/familie) en de school. Dat kan betekenen dat ik het kind een paar keer zie, maar ook met één of beide ouders werk. Soms zie ik alleen de ouders en is het probleem daarna al opgelost! Als er sprake is van problemen op school dan adviseer ik altijd een gesprek met de leerkrachten te hebben waarin ik de leerkracht van tips en tools voorzie waardoor de relatie tussen leerkracht en kind verbetert en spanningen rond school vaak afnemen.
Maar ook kinderen weten hun weg naar de energetische stoelen te vinden. Velen van hen ervaren na een sessie een rustig hoofd en een blij gevoel in hun buik.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren