Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Energetische school voor jongeren

22 januari 2022/ 11:00 - 16:00

 

NIEUW: Energetische school voor jongeren gaat van start

Heb jij ook behoefte aan verdieping van kennis over spiritualiteit, bewustwording en multidimemsionaliteit, of voel je je hiertoe aangetrokken? Zou je hierover echt meer willen weten en ervaren?  Vanaf zaterdag 22 januari 2022  start ik de Energetische School voor Jongeren vanaf 16 jaar.
De energetische school voor jongeren biedt jou een programma aan waarin je op jouw eigen authentieke manier jouw spirituele erfgoed weer kan herinneren en opeisen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar diep in jouw celgeheugen of blauwdruk ligt een eeuwigheid aan kennis! Hoe mooi is dat! We hoeven ons eigenlijk alleen maar weer te herinneren wie we werkelijk zijn. Een spirituele ontdekkingsreis……
De opleiding is opgedeeld in theorie- en praktijkmodules. De eerste module is gericht op de basiskennis over ons fysieke, mentale, emotionele en energetische lichamen en de onderlinge samenhang. In de tweede module komt ‘de multidimensionale mens’ aan bod en in module 3 gaan we dieper in op de wetmatigheden van het universum en het alchemistisch proces. Tijdens de praktijkdagen zet ik de energetische stoelen Urim en de Broncode in voor heling en activaties.

Meer weten? Klik HIER

Gegevens

Datum:
22 januari 2022
Tijd:
11:00 - 16:00
Site:
https://www.krachthuis.nl/energetische-school-voor-jongeren/

Locatie

Praktijk Het Krachthuis
Oudeborgstraat 29
Herten, 6049CS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629167871
Site:
www.krachthuis.nl

Organisator

Nathalie Tolk
Telefoon:
0629167871
E-mail:
info@krachthuis.nl
Site:
www.krachthuis.nl