Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energetische school voor jongeren

maart 5/ 11:00 - 16:00

 

NIEUW: Energetische school voor jongeren gaat van start

Heb jij ook behoefte aan verdieping van kennis over spiritualiteit, bewustwording en multidimemsionaliteit, of voel je je hiertoe aangetrokken? Zou je hierover echt meer willen weten en ervaren?  Vanaf zaterdag 22 januari 2022  start ik de Energetische School voor Jongeren vanaf 16 jaar.
De energetische school voor jongeren biedt jou een programma aan waarin je op jouw eigen authentieke manier jouw spirituele erfgoed weer kan herinneren en opeisen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar diep in jouw celgeheugen of blauwdruk ligt een eeuwigheid aan kennis! Hoe mooi is dat! We hoeven ons eigenlijk alleen maar weer te herinneren wie we werkelijk zijn. Een spirituele ontdekkingsreis……
De opleiding is opgedeeld in theorie- en praktijkmodules. De eerste module is gericht op de basiskennis over ons fysieke, mentale, emotionele en energetische lichamen en de onderlinge samenhang. In de tweede module komt ‘de multidimensionale mens’ aan bod en in module 3 gaan we dieper in op de wetmatigheden van het universum en het alchemistisch proces. Tijdens de praktijkdagen zet ik de energetische stoelen Urim en de Broncode in voor heling en activaties.

Meer weten? Klik HIER

Gegevens

Datum:
maart 5
Tijd:
11:00 - 16:00
Site:
https://www.krachthuis.nl/energetische-school-voor-jongeren/

Locatie

Praktijk Het Krachthuis
Oudeborgstraat 29
Herten, 6049CS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629167871
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Nathalie Tolk
Telefoon:
0629167871
E-mail:
info@krachthuis.nl
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.