Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magische natuur-4-daagse voor kids in de vakantie

4 augustus 2020/ 10:00 - 16:00

€110,

Op 4,5 en 7,8 augustus organiseren wij een Magische Natuur 4-daagse voor kinderen en jongeren tussen de 10 en 17 jaar.

Lekker vier dagen de natuur in met een klein groepje van maximaal 7 kinderen en 2 begeleiders. Vier magische dagen waarbij we de natuur inzetten om jouw eigen kracht weer te (her)ontdekken. We werken met magische stenen, je gaat je totemdier ontmoeten, we leren je over de vier elementen: water, lucht, aarde, vuur en hoe je hun krachten kunt gebruiken.

Voor wie?:  voor kinderen en jongeren tussen de 10 en 17 jaar. Vooral voor kinderen en jongeren die veel in hun hoofd zitten en/of erg gevoelig zijn is dit een fijne activiteit.

Wanneer?:  4, 5, 7 en 8 augustus. De eerste 3 dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Op 8 augustus hebben we een afsluitende vuurceremonie en is de tijd van 16.00 tot 22.00 (inclusief een avondmaal dat we samen bereiden).

Kosten: 110 EURO per deelnemer inclusief drinken, fruit en avondmaal op de vierde dag. Lucht dien je zelf mee te nemen.

Locatie: omgeving Roermond. De locaties worden in de week voorafgaand aan de activiteit doorgegeven. Het is de bedoeling dat de kinderen worden gebracht en opgehaald op een centraal punt in omgeving Roermond. Wij zorgen voor vervoer naar de locaties.

NB: voor het individuele proces en de opbouw van het programma is het belangrijk dat de kids alle vier de dagen aanwezig zijn.

Inschrijving kan via de mail naar info@krachthuis.nl of via de app van het Krachthuis 06 – 29 16 78 71.

Je ontvangt dan een factuur via de mail. Na betaling is de inschrijving definitief. We hebben maar 7 plekken dus vol is vol! Als je nog vragen hebt bel of mail gerust!

Organisatie: Nathalie Tolk en Lieke Servais

We kijken ernaar uit!!!

Over Lieke:
Door de passie voor het in beweging en in de natuur zijn te combineren met haar ambitie om met mensen te werken, heeft Lieke ervoor gezorgd dat ze vanuit haar hart en met enthousiasme kan werken.

Sinds 2004 is ze werkzaam met kinderen, jongeren en volwassenen.

“Ik ben een levensgenieter die graag buiten is, positief en actief in het leven staat. En net als iedereen heb ik zo nu en dan tegenslagen en uitdagingen die op mijn pad kruisen. Mijn doel is om hiervan te leren en zo mezelf en andere weer verder te kunnen helpen.
In de begeleiding ben ik zowel direct als liefdevol. Humor en luchtigheid zijn kwaliteiten die ik inzet tijdens het werken met mensen. Tijdens mijn wandeling door het leven heb ik geleerd hoe krachtig het is om buiten en in de natuur te zijn.
In de natuur is alles uniek, geen enkele boom is het zelfde als een ander. Dit geld ook voor elk mens. Elk mens heeft zijn unieke kwaliteiten. Door middel van mijn werkwijze laat ik mensen weer in contact komen met zijn of haar eigen kwaliteiten. Hierbij is het belangrijk dat iedereen uniek mag ZIJN.
De verbinding met jouw unieke kwaliteiten zorgen voor een krachtige basis om de uitdagingen in het leven vanuit eigen kracht aan te gaan.
Mag ik jouw helpen om weer in je kracht te gaan staan?”

Gegevens

Datum:
4 augustus 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€110,

Organisatoren

Nathalie Tolk
Lieke Servais