De kinderen van de nieuwe tijd

De kinderen van deze tijd hebben over het algemeen een hogere frequentie dan wij ‘gewend zijn’. Hun waarneming strekt zich uit tot vele dimensies en ze voelen zich sterk verbonden met de trilling van het hart. Velen van hen lopen hierdoor tegen de maatschappelijke verwachtingen aan op het gebied van school, werk of familie. Ze kunnen conflicten gaan ervaren door de lagere trilling van onze dagelijkse realiteit. Het goede nieuws is dat dit precies datgene is wat er mag gebeuren.
Tot eind 2012 hebben we geleefd in het vissentijdperk. een tijdperk dat 2000 jaar heeft geduurd en in het teken stond van de patriarchale machten en krachten die ervoor zorgden dat we de autoriteit buiten onszelf hebben gelegd. Vanaf 2013 is een nieuw tijdperk gestart, het Watermantijdperk, waarin het vrouwelijk aspect de leidende kracht is. Het vrouwelijke staat voor compassie, liefde en mededogen. Deze zielskwaliteiten dragen we allemaal in ons en mogen we weer gaan leven. De oude overtuigingen uit het vissentijdperk mogen we onder ogen komen en loslaten. De kinderen van Nu helpen ons daarbij. Zij voelen de innerlijke conflicten bij hun ouders en zij ervaren de onwaarheden in het onderwijs. De kinderen zullen zich hierover uitspreken, ander gedrag laten zien of verzet tonen. Ze kunnen niet anders. Zij zijn degenen die de veranderingen aanjagen die nodig zijn om onze wereld naar de 5e dimensie te leiden.

Ouders en kinderen hebben behoefte aan informatie, kennis en het delen van ervaringen gedurende deze transitieperiode. Om die reden zijn we bezig met het inrichten van een prachtige plek in de natuur waar we ouders en kinderen kunnen ondersteunen op het gebied van natuurlijk leren, bewust ouderschap, nieuwetijds helingstechnieken en nog veel meer. De verwachting is dat we deze plek aan het eind van het jaar openen.

Via deze website en social media houden we je op de hoogte.