Het Krachthuis

Voor volwassenen

Alles wat je nodig hebt zit al in jou, waarom nog op zoek naar iets buiten jouw zelf?

Hoe anders zou de wereld eruit zien als we van jongs af aan zouden kunnen ervaren dat we goed zijn zoals we zijn, heel en compleet, geliefd en gewenst. Dat we op school alle ruimte zouden hebben om  onze unieke zielenmissie te leren kennen en mogen ervaren. Dan zouden we ons gelukkig voelen! Gelukkig met onszelf en met de mensen om ons heen. Dan zouden we op een gezonde manier om kunnen gaan met weerstanden omdat we in staat zijn om eerlijk te zijn naar onszelf, verantwoordelijkheid te nemen voor onze daden en weten hoe we onszelf en anderen kunnen vergeven. We ervaren de heelheid en eenheid met alles in onszelf. 

Wat we in de huidige realiteit vaak zien en misschien herken je dit,  is dat we goed zijn om ons in situaties aan te passen en te reageren vanuit een behoefte aan liefde en bevestiging. We zoeken deze bevestiging dan buiten onszelf; bij onze partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s, teamleider etc…

Eigenlijk zeg je tegen jezelf: “ik ben niet compleet of goed genoeg, want ik moet dat ergens anders halen”.

In dat proces van zoeken verwijderen we onszelf van onze kern, vergeten we wie we werkelijk zijn en wat de bron van ons bestaan is. We gaan ons hechten aan onwaarheden over onszelf en creëren op die manier een pseudo-zelf waar we ons mee gaan identificeren.

Dat we vervolgens niet meer lekker in ons vel zitten is vaak een logisch vervolg. Spanning op het werk of in de relatie, slecht kunnen ontspannen, veelvuldig moe, emotioneel, slecht slapen of moeilijk in slaap komen en onverklaarbare fysieke klachten komen veelvuldig voor als je niet meer in balans bent. We hebben dan de neiging om te denken dat deze klachten bij ons horen en dat ze vanzelf weer over gaan. Het is belangrijk om je te beseffen dat lichamelijke klachten vaak symptomen zijn van onderliggende disbalans  op emotioneel, fysiek, mentaal en energetisch vlak. De disbalans veroorzaakt blokkades waardoor energie niet meer goed door het lichaam kan stromen. Een goede doorstroming is nodig om het lichaam gezond te houden, op alle lagen.

Terug naar jouw eigen authentieke kracht

De begeleiding en Ur-therapie  is er op gericht dat je (weer) in contact komt met jouw eigen authentieke IK en je herinnert wie je werkelijk bent. Je hoeft de bevestiging niet meer buiten je zelf te halen, je weet en voelt dat het goed is. Cliënten ervaren meer levensvreugde, staan dichter bij zichzelf, kunnen beter grenzen aangeven, hebben vaak minder fysieke klachten, kunnen beter omgaan met hoge gevoeligheid, vinden hun passie en hebben meer vertrouwen in zichzelf.

Wil je weer vreugdevol in het leven staan,  liefdevol naar jezelf kunnen kijken, meer rust in je hoofd. Wil jij ook weer jouw eigen kracht ontdekken en leven in liefde en in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Ik gun het je! Gun jezelf die vreugde en bel voor een afspraak.